Amenajari interioare pentru casa dumneavoastra!!!

From: Westfloor <contact#zugraveli.org>
Date: Tue, 17 Feb 2009 23:19:05 +0200

www.zugraveli.home.ro

Venind in intampinarea dorintelor dvs. o echipa de profesionisti cu experienta in amenajarea vilelor de lux va sta la dispozitie.     

Va oferim o gama variata de servicii pornind de la renovari pana la ultimul detaliu, toate realizate la cele mai inalte standarde occidentale :

amenajari interioare, decoratiuni, renovari, zugraveli, finisaje, compartimentari rigips, termoizolatii cu polistiren expandat, montaj gresie & faianta, montaj parchet & linileum PVC, instalatii electrice si sanitare, proiectare si executie mobilier la comanda.

Specialistii nostri isi indreapta atentia in directia calitatii si garantiei serviciilor oferite.

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt doar cateva din cuvintele care ne caracterizeaza.Societatile noastre au ca domenii de activitate: constructiile civile, amenajarile interioare(zugraveli, tencuieli, placari gresie faianta, izolatii polistiren, montaje rigipe, parchet laminat), amenajarile exterioare(termosistem din polistiren expandat, tencuieli decorative, tinci, vopsitori lavabile etc), mobila la comanda( bucatarii, dormitoare, birouri din pal melaminat), Instalatii Electrice(proiectare, executie, reparatii instalatii electrice, montaje spoturi, prize, tablouri electrice) si Consultanta.

Din dorinta de a fi transparenti am afisat preturile actualizate pe pagina "PRETURI" din meniul de pe website.

Pentru mai multe detalii, poze si preturi va asteptam pe WWW.ZUGRAVELI.HOME.RO Tel: 0765451480

PENTRU DEZABONARE TRIMITETI UN MESAJ TITLU Dezabonare Acesta nu este un email tip SPAM.Contine referiri la datele noastre de identificare si instructiuni pentru evitarea unor viitoare corespondente nesolicitate. V-a fost oferit din urmatoarele motive:

Received on 2009/02/17 22:19

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : 2009/02/18 11:15 CET